Ontdek de mooiste meubelwinkel van Brabant

Wanneer je op zoek bent naar een ruime keuze in meubelen en tuinmeubelen, kan je bij Robbies altijd terecht. Dé meubelwinkel van Brabant die tijdens de Carnaval wordt omgetoverd tot een complete feestwinkel.

Dé meubelwinkel van Brabant

Bij Robbies geniet je van de Brabantse gastvrijheid. In onze ruime winkel met 1500 m² aan meubelen en 2500 m2 aan tuinmeubelen kijk je je ogen uit. Onder het genot van een kopje koffie laten onze medewerkers je op je gemak kijken. Wanneer je vragen hebt, helpen we je graag. In onze meubelwinkel Robbies in Hoogeloon vind je veel verschillende meubelen, accessoires en complete meubelsets. Om bijpassende meubels te vinden in de juiste smaak bieden we woonprogramma’s aan om het je gemakkelijker te maken. Deze woonprogramma’s bestaan uit bijpassende meubelen van hetzelfde materiaal en met hetzelfde design. Kom dus gerust eens langs in dé meubelwinkel van Brabant.

Groot assortiment

Een meubelwinkel waar je alles kunt vinden? Dat kan bij Robbies Meubelen! Wij bieden meubelen aan met een landelijke stijl, maar ook de mooiste moderne meubelen. De meubelen worden vaak van lamulux gemaakt. Dit is een sterke materiaalsoort met de sfeervolle uitstraling van hout.

Robbies Meubelen of Robbies Tuinmeubelen

Geniet van mooie aanbiedingen

Robbies biedt vaak mooie aanbiedingen aan in meubelen en tuinmeubelen. Voor voordelige meubels tegen een scherpe prijs moet je bij onze meubelwinkel in Hoogeloon zijn. Alle meubelen zijn altijd scherp geprijsd met een uistekende prijs-kwaliteitsverhouding. Nóg goedkoper bieden wij de meubelen aan met onze wisselende acties en kortingen. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van onze advertenties. >> Direct aanmelden

Meubelwinkel

Online meubelwinkel

Robbies is niet alleen te vinden in Hoogeloon, maar ook als online meubelwinkel. Ons assortiment meubelen en tuinmeubelen kan je online vinden. Je nieuwe meubels worden indien op voorraad al binnen 5 dagen bij jou thuisbezorgd door heel Nederland. Wij streven ernaar om de bestelling zelfs binnen 24 uur te bezorgen! Een bestelling vanaf €500,- wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Naast meubelwinkel, ook feestwinkel!

In Brabant is er altijd wel ergens een feestje te vinden, waarvan Carnaval natuurlijk de grootste is. Tijdens de Carnaval wordt onze meubelwinkel compleet omgetoverd naar een feestwinkel met meer dan 10.000 kostuums, carnavalsmuziek en personeel in feeststemming. Wij maken van het kopen van een carnavalskostuum al een feestje. Natuurlijk kan je ook voor andere verkleedfeestjes het hele jaar door geweldige kostuums, feestartikelen en accessoires bestellen bij Robbies.

Robbies Feestkleding

Kom eens langs!

Graag nodigen we je uit om eens langs te komen in onze meubelwinkel. In Hoogeloon vind je dé meubelwinkel van Brabant met enorm veel keuze, goede service en mooie aanbiedingen. Elke dag van de week kan je langs komen voor informatie, advies en vooral veel inspiratie. Tot snel!