Robbies Hoogeloon

Wie Hoogeloon kent, kent ook vast en zeker Robbies. Dé meubelzaak van de regio die rond de carnaval wordt omgetoverd tot complete feestwinkel vol met carnavalskleding.

Gedurende het jaar kun je bij Robbies in Hoogeloon terecht voor een prachtige collectie tuinmeubelen en meubelen. Onze winkel is zeer compleet, van meubels tot accessoires voor zowel binnen als buiten kun je bij ons uitstekend terecht. Wie bij Robbies komt, ervaart hier nog de ouderwetse Brabantse gezelligheid. Altijd tijd voor een kopje koffie en de medewerkers laten je op je gemak rondkijken in de showroom. En heb je vragen? Dan worden deze bij ons snel en goed beantwoord. Kortom, Robbies Hoogeloon is zonder twijfel de meubelspeciaalzaak van Noord-Brabant.

Robbies webshops

Robbies Online

Natuurlijk zitten wij niet stil en na vele jaren zijn wij inmiddels ook actief in de online verkoop. We hebben hiertoe 3 specialistische webshops opgezet:

In de webshops vind je een groot deel van ons assortiment en wij bezorgen onze producten door heel Nederland.

 

Robbies Meubelen: van eettafel tot compleet woonprogramma

In de showroom van 1500  vind je een groot assortiment meubels voor binnenshuis. Van losse eettafel of lekkere relaxfauteuil tot compleet woonprogramma hebben wij volop keus. Ons streven is altijd om voor elke woonstijl én voor elk budget een passend meubelstuk aan te kunnen bieden. Ons assortiment lamulux meubels maakt dit mogelijk. Lamulux meubels zijn van een hoogwaardige kwaliteit maar altijd scherp geprijsd. Ook zitmeubilair, dus stoelen, eetkamerstoelen en bankstellen vind je bij Robbies Meubelen volop.

Robbies Tuinmeubelen: heerlijk buitenleven

Ons leven verplaatst zich steeds meer naar buiten. Als het maar even kan, zitten we buiten om te eten, te relaxen of met vrienden gezellig tijd door te brengen. De tuinmeubelen worden dan ook steeds belangrijker en in de showroom is dan ook 2500  vrijgemaakt voor ons assortiment buitenmeubels. Van complete loungeset tot parasol, bij Robbies kun je terecht voor de mooiste tuinmeubelen. Uiteraard hebben we meubelen van allerlei materialen in het assortiment waarmee we je zeker kunnen verrassen.

Robbies Feestkleding: waar is dat feestje?

Zeg je carnaval, dan zeg je Robbies. Maar natuurlijk is er ook buiten de carnaval om vaak genoeg reden voor een feestje. De verkleedkleren koop je dan uiteraard bij ons. Met ons brede assortiment voor baby's, kinderen, dames en heren (tevens grote maten) vind je altijd een geschikte outfit om de show te stelen. Niet alleen alle feestkleding, maar ook bijbehorende accessoires vind je bij ons in alle soorten en maten. In het zuiden zeggen we: het is geen feest, als je niet bij Robbies bent geweest. Dankzij onze webshop klinkt deze zin binnenkort in heel Nederland.