(tuin)meubelen, accessoires, feest- en werkkleding

Bij Robbies Hoogeloon hebben we vier uitzonderlijke productcategorieën om aan al jouw behoeften te voldoen: meubelen & woonaccessoires, tuinmeubelen, feestkleding en werkkleding. Onze veelzijdige webshop biedt een breed scala aan producten die we ook in onze uitnodigende showroom tonen.

 

Onze showroom

In onze showroom kun je alle producten persoonlijk zien, proberen en ervaren. Onze deskundige verkoopmedewerkers staan klaar om je alle nodige uitleg te geven over de mogelijkheden, materialen en producteigenschappen. We begrijpen dat er vaak meer mogelijk is dan je in eerste instantie zou denken, en we streven ernaar om naadloos aan te sluiten op jouw wensen.

 

Bestellen en leveren

Met een ruime showroom van 2500m², een groot magazijn én een aparte Feestkledinglocatie, zijn we niet alleen in staat om specifieke producten te tonen, maar ook om ze snel bij jou thuis te leveren. Als je specifiek voor een bepaald product naar onze showroom komt, aarzel dan niet om vooraf contact met ons op te nemen om te controleren of het beschikbaar is om te bekijken en of het op voorraad is.

 

Kom eens langs

Ons team van toegewijde verkoopmedewerkers staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubelen, woonaccessoires, tuinmeubelen, feestkleding en werkkleding die bij jouw visie en behoeften passen. Welkom bij Robbies Hoogeloon, waar we jouw woon- en lifestyle-ervaring naar een hoger niveau tillen!

Openingstijden

Meubelen, Tuinmeubelen, Accessoires en Werkkleding
Hoofdstraat 18, Hoogeloon

maandag  10.00 - 17.00
dinsdag Gesloten
woensdag 10.00 - 17.00
donderdag 10.00 - 17.00
vrijdag 10.00 - 17.00
zaterdag 10.00 - 17.00
zondag  12.00 - 17.00


Bekijk hier de openingstijden van de nieuwe Feestkledinglocatie De Hoef 12b