Coronavirus

Beste klanten,

Het raakt ons diep in ons woonhart dat wij vanaf vandaag dinsdag 15 december de deuren moeten sluiten. Evengoed begrijpen we de noodzaak van de situatie en nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze medewerkers en klanten. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met een sfeervolle inrichting. Het grootste deel van onze collectie staat online en is daar 24/7 te bekijken en te bestellen. Voor al uw (woon)vragen staan we u graag te woord per telefoon, mail, WhatsApp, chat of videobellen.
 
Reeds bestelde meubelen, zowel in de winkel als in de webshop, blijven we gewoon bezorgen en het blijft ook mogelijk om uw bestelling af te halen in ons magazijn. Uiteraard volgen wij de huidige richtlijnen van het RIVM.
 
Via onze website, nieuwsbrief en social media inspireren we jou met de nieuwste woontrends, online acties en handige woontips.
 
We wensen u ondanks alles hele fijne en warme feestdagen en laten we er samen een gelukkig en gezond 2021 van maken. 
 
Team Robbies
 

Robbies Hoogeloon - wij zijn bereikbaar tijdens de lockdown

Ook Robbies volgt de berichten rondom het Coronavirus en volgt hierbij adviezen van het RIVM op. Wat wij het belangrijkst vinden is de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers. Daarom kunt u hier de (voorzorgs)maatregelen vinden die we momenteel hanteren:

  • Geen ferme handdruk maar een vriendelijke begroeting
  • Graag uw betaling te pinnen
  • Wij zorgen voor frisse gezonde medewerkers die u graag te woord staan
  • Deurklingen, pinautomaten en overige gemeenschappelijke ruimte en producten worden regelmatig schoongemaakt
  • We houden een gepaste afstand tijdens uw bezoek
  • Onze openingstijden blijven zoals u van ons gewend bent
  • U kunt bij ons terecht voor een overheerlijke kop verse bonen koffie

Heeft u vragen? Wij geven u graag een antwoord hierop. Neem daarvoor contact op met de winkel.

Contact opnemen

"Perfecte online-winkel"
4 stoelen en 2 lampjes besteld en alles is perfect geregeld en gecommuniceerd. Op de afgesproken tijd geleverd. Alles was ontzettend goed verpakt. Het uitpakken van de stoelen was meer werk dan de kuipjes op het onderstel monteren. Zeer klantvriendelijke winkel met een zeer goede service waar menigeen zich nog een voorbeeld aan kan nemen.
Mieke -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief

Meubelen
Tuinmeubelen
Feestkleding
Werkkleding